IMG_20180510_131918_151-02.jpeg

Mazilique a inceput acum noua ani, la o cina intre prieteni intr-un apartament inghesuit. Am gatit si am vrut sa repetam.

Sute de retete mai tarziu (care pot fi gasite pe aici), in primavara lui 2016 am lansat extensia offline a blogului – studioul luminos unde ne place sa gatim pentru prieteni vechi si noi deopotriva.

Ce ne reprezinta cel mai bine este pofta de mancare (si viata) (dar si vin!) si cheful de a experimenta. Toate mesele noastre sunt pline de feluri menite pentru a fi impartite la masa comuna, aceasta ‘coloana vertebrala’ a studioului nostru. Felurile de mancare se schimba odata cu anotimpurile si cu ce gasim proaspat pe tarabele din piete.

Convivial este noua noastra serie de evenimente gandita exact pentru a putea experimenta alaturi de oameni la fel de pasionati ca noi meniuri de sezon si vinuri alese pe masura. Daca vrei sa ni te alaturi, urmareste pagina de evenimente


 
 
Cristina Mazilu - Mazilique.ro_smaller.jpg

Cristina Mazilu, fondatoarea Mazilique Studio, a inceput ca jurnalist de profesie si a continuat ca bucatar de placere.

Impreuna cu echipa pe care o coordoneaza, ofera consultata de specialitate in dezvoltarea de retete, meniuri, fotografii si styling de mancare.

In curand va lansa prima ei carte de retete.